Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem brak dysku w stacji

TheRajderPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Ostatnio pobralem metina2 [pl] gralem sobie gralem az sie znudzil ;D i zaczelem szukac serwerow prywatnych, pobralem pare clientow i jak sie loguje to pisze "brak dysku w stacji" itd na kazdym serwerze prywatnym tak mam a na pl normalnie wchodze nie wiem czym to jest spowodowane. Prosze o pomoc !:D

Chcialem dodac ze jak wkladam plyte / pendriva to nic nie pomaga :(

Opublikowano

Ja kiedyś miałem taki problem. Radziłem sobie z nim poprzez włożenie byle jakiej płyty do napędu. Spróbuj także przeinstalować grę na inny dysk oraz uruchomić ją jako administrator.

Opublikowano

jak juz wspomnialem to nie dziala ;< wkladam plyte i nic a przeinstalowac na inny dysk nie moge bo mam jeden :< uruchamialem jako administrator z uprawnieniami itd

Opublikowano

Witam :) Ostatnio pobralem metina2 [pl] gralem sobie gralem az sie znudzil ;D i zaczelem szukac serwerow prywatnych, pobralem pare clientow i jak sie loguje to pisze "brak dysku w stacji" itd na kazdym serwerze prywatnym tak mam a na pl normalnie wchodze nie wiem czym to jest spowodowane. Prosze o pomoc ! :D

Chcialem dodac ze jak wkladam plyte / pendriva to nic nie pomaga :(

1. Przenieś Clienta na inny DYSK [ PARTYCJE ] i najlepiej do jakiegoś podkatalogu, uruchom go z prawami admina i powinno ci pomóc. 

2. Jeden z twoich DVD, USB ma literkę D ? zmień ją na coś innego.

To się dzieje jak client nie może wczytać sobie danych d:/ymir work i on wtedy ryczy że potrzebuje płytki jeżeli jeden z zewnętrznych nośników ma taką literkę :)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...